Concept information
Terme préférentiel
Milk Substitutes
Type
-
mesh:Descriptor
Définition
- Food BEVERAGES that are used as nutritional substitutes for MILK.
Concept générique
Concepts spécifiques
Qualificatif(s) autorisé(s)
- administration & dosage (Qualifier)
- chemical synthesis (Qualifier)
- chemistry (Qualifier)
- classification (Qualifier)
- economics (Qualifier)
- ethics (Qualifier)
- history (Qualifier)
- instrumentation (Qualifier)
- isolation & purification (Qualifier)
- legislation & jurisprudence (Qualifier)
- metabolism (Qualifier)
- methods (Qualifier)
- pharmacokinetics (Qualifier)
- pharmacology (Qualifier)
- standards (Qualifier)
- statistics & numerical data (Qualifier)
Traductions
-
français
-
Substituts de lait
-
Substituts lactés
-
Succédanés de lait
-
Succédanés du lait
URI
http://data.loterre.fr/ark:/67375/JVR-TC527ZMR-V
{{label}}
{{#each values }} {{! loop through ConceptPropertyValue objects }}
{{#if prefLabel }}
{{/if}}
{{/each}}
{{#if notation }}{{ notation }} {{/if}}{{ prefLabel }}
{{#ifDifferentLabelLang lang }} ({{ lang }}){{/ifDifferentLabelLang}}
{{#if vocabName }}
{{ vocabName }}
{{/if}}