Description du vocabulaire
Titre
Membrane-based separation techniques
Techniques de séparation par membranes
Sujet
Ingénierie des aliments
Food engineering
Description
This trilingual French-English-German vocabulary lists 80 concepts specific to membrane separation-based techniques. Each concept is clearly defined and accompanied by English and German equivalents in their context.
Créateur
Michèle Le Bars
Annik Lacombe
Langue
Version
Version 1
Date de dernière modification
Dienstag, 15. Mai 2007 00:00:00
Nom d'attribution
National Institute for Agricultural Research
Institut national de la recherche agronomique-INRA
cc:attributionURL
Description
This resource is a representation that can be used by computer applications of the book published by Quae (ISBN: 2-7380-0515-2).
Cette ressource est une représentation exploitable par des applications informatiques du contenu de l’ouvrage publié par Quae (ISBN: 2-7380-0515-2).
URI
https://opendata.inra.fr/TSM/
Nombre d'entrées par type
Type | Nombre |
---|
Nombre de termes par langue
Langue | Termes préférentiels | Termes synonymes | Termes cachés |
---|